به گزارش ميراث آريا (chtn)\"حميد بقايي\" افزود: تجربيات نشان مي‌دهد که سرمايه‌گذاري در اين حوزه جواب نمي‌دهد و هيچ محصول صنايع‌دستي در آنجا خريدار ندارد.

وي با بيان اينکه سرمايه‌گذاري در حوزه گردشگري اين دو منطقه نيز بازخوردي براي کشور ندارد، گفت: گردشگري در اين منطقه يکطرفه است و تنها گردشگران ايراني هستند که براي آنها ارزبري مي‌کنند.

اين مقام مسئول، تاکيد کرد: به دليل سابقه طولاني فرهنگي و نزديکي‌ مرزهاي اين کشورها با ايران تنها در بخش ميراث‌فرهنگي مي‌توانيم همکاري داشته باشيم.

بقايي گفت: سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آمادگي آن را دارد تا به اعلام نياز مسئولان فرهنگي کشورهاي آسياي ميانه و قفقاز براي مرمت آثارشان پاسخ دهد.

قائم‌مقام سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ادامه با بيان اينکه به دليل مشکلات مالي نمي‌توانيم در هر شهرستان يک اداره‌کل داشته باشيم افزود: مسئولان شهرستان‌ها مي‌توانند با فرمانداري‌ها وارد مذاکره شوند و دفتر نمايندگي ايجاد کنند.

وي با اشاره به وجود 360 شهرستان در کشور گفت: منطقي نيست که هر شهرستان يک اداره داشته باشد زيرا ما با وجود يک دفتر نمايندگي نيز مي‌توانيم در هر سه حوزه ميراث‌فرهنگي، ‌صنايع‌دستي و گردشگري فعاليت کنيم.

وي با بيان اينکه در سطوح مديريتي استان‌ها به چند دسته تقسيم شده است، گفت: ما موافق دسته‌بندي استان‌ها با نام محروم و غيرمحروم نيستيم.

بقايي يادآور شد: تمام بودجه‌هاي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري از تهران و به‌صورت مشارکتي هزينه خواهد شد و هر استاني نمي‌تواند به طور مستقل عمل کند.

M/113

انتهای پیام/

کد خبر 1386052919